Hallååå Kaj ... Hallåååå Börje ...

Så jävla fantastiskt bra - varför visar de inte detta igen ...och vart tog memory spelet vägen ??!!

http://www.youtube.com/watch?v=FBM6yWw4y0g

Frissan troligen fixad till bröllopet

Har ikväll varit iväg och klipp mig samt tonat håret så att man nu är ljus och vacker igen. Min nya frissa i Helsingborg ligger i samma lokal där vår bröllopsfotograf huserar, så nu passade jag på att även höra om Ida (min frissa) kan ta hand om friss och smink på bröllopet. Det låter som allt skall gå vägen - men jag får slutgiltigt besked via mail under veckan. Skall bli så skönt att bli omhändertagen och tillfixad inför bröllopet. Har bett att hon tar hand om både mig och tärnan så vi är extra vackra och fina inför både fotograferingen samt kyrkan.

I lördags så var vi också på supergod middag hos Uffes gamla barndomskamrat, och även blivande bestman, Fredrik och hans familj. Super trevligt och de är så goa och ställer upp med massor av tips, ideer och kontakter inför bröllopet. Bland annat så har de kontakter inom kyrkan och har nu dragit i några trådar, så vi får bästa prästen. Så snälla ni är som hjälper oss med detta, för vad vet väl vi om vem som är bra och inte ... bara vi blir vigda så är vi ju faktiskt ganska nöjda. Detta kommer bli kanonbra.

Nu är nästa projekt blommor, och färgtema ... sakta men säkert så betar vi av den långa checklistan :-)

Må gott!
Puss & Kram

Jag älskar dig mitt hjärta!


Ohhhhh ... nu är det gjort

Bröllopsklänningen är köpt........grymt skrämmande....tänk om det blev helt fel och det inte alls fungerar ...
Ja isåfall är det jävligt synd om mig för nu är det det kört - så här blev  :-)
Här får ni en bild - men inte med mig utan den som är från deras egen hemsida

http://www.romanticaofdevon.co.uk/galleryemail.php?image=turquiseMS.jpg

Puss


Utflykt i eftermiddag

Så var det dags igen att ge sig ut och leta brudklänning. Har ju ännu inte bestämt mig för vad jag skall ha och ej heller om jag skall köpa en eller hyra. Man kan ju också låta sy upp en, men förutsättningen för det är ju också att man vet hur man vill att den skall se ut. Tycker det är så jävla svårt så det är inte sant. Så i eftermiddag ger vi oss av till NordSkånes inland och skall besöka, av vad dom säger är, Sveriges största sortiment av brudklänningar. Får väl se vad vi hittar.


Något att se fram emot

Snart, ja mycket snart så är det äntligen premiär av filmen "Män som hatar kvinnor" som är baserat på Stieg Larssons bok. Första gången jag hörde den på ljudbok, på väg hem till Norrland så somnade jag ju hela tiden. Men så helt plötsligt blev jag så himla arg att jag direkt fick focus och började lyssna, och nu är jag fast i hela triologin. Fastnade när Lisbeth blev så otroligt förnedrad och utnyttjad av sin förmyndare - och gillade hennes hämnd :-)

Vi har nu köpt biljetterna till premiärdagen - längtar så!!!!
Gå och se den - eller läs boken om du inte gjort det!     

Skånevinter

Så var det dags igen. Det faller lite lätta snöflingor och Skåne inbillar sig att det är vinter ... .

Vad tycker ni?


Helgen närmar sig med stormsteg

Veckan har bara ruset iväg, nu när det varit så mycket på både jobbet samt hemma. Skall bli så skönt att det snart äntligen är helg och då får vi besök av våra underbara vänner Stefan & Mia från Gbg. De har aldrig sett vårt nya hus, så det skall bli kul att få visa upp vårt lilla grevskap, och höra vad de tycker. Blir inget pool-dopp, men då har det något att se fram emot nästa gång de kommer på besök :-)

Är dödstrött då jag sov dåligt i flera nätter, så nu får det bli hopp i säng ögonaböj.
God Natt!

sprider månsand


John Blund!


Titta, kom och titta,
kom sätt er här omkring.
Det dröjer säkert ännu en stund,
innan sömnen kommer med John Blund.
Han vill visa oss någonting.
 
Sedan, genast sedan,
när sagan tagit slut.
Då lovar vi att sova så sött,
efter dagen är man ganska trött.
Men först tar John Blund med oss ut.
 
Läggdags, det är läggdags,
för klockan slagit sju.
Vi träffas säkert åter en dag,
då vi roar oss igen ett slag.
Sov så gott godnatt med er nu.


 


En helt vanlig vecka

Dagarna går så fort så man hinner inte med. Pendlar till Malmö och några extra långa dagar denna veckan då det är lite extra tajta timeliness med det nuvarande proejktet jag är inblandad i. Kul, men man blir trött i huvudet. Sedan hann man inte hem då man hade besök av svärfar och svärmor. Trist när de äntligen var hos oss en kväll. Kom hem precis i tid för att önska dom en säker bil resa hem igen. Hm .. man får hoppas det blir bättre nästa gång och man kan vara hemma och vara social istället. Massor av andra saker som trycker på så som VIASAT installation, så både jag och Uffe var hemma idag, men det resulterar i att Uffe nu måste jobba över och då har jag ingen bil och kommer därför inte iväg på systemet för att handla (vi skall ha gäster i helgen). Imorgon jobbar jag i Malmö så då hinner jag inte och dessutom måste jag fixa en ny nyckel till huset då byggfirman snart kommer och skall börja laga uterummet och de vill hämta nyckeln på fredag kväll kl 18 och då kommer gästerna en timme senare ... pust och Stön !! Blir trött bara att tänka på allt som måste fixas innan gästerna är här. Kablar hänger nu ut ur garderoben i gästrummet, pga VIASAT installationen, å hela klädskåpet plockades ur och lades på gästsängen som inte heller är bäddad.

Ja har man inte jobb så kan man alltid komma hit och hjälpa oss .
Puss alla vänner "out there"

RSS 2.0