Livet är ibland underbart ... eller ...

Här har man haft 3 underbara veckor med sin man och mått gott och så när man kommer hem så blir man super sjuk. Inte klokt!! Då hela familjen nu är sjukskrivna så har jag bestämt mig för TIME-OUT gällande bloggandet för att vi alla skall bli friska fort. Så nästa uppdatering kommer tidigast början av nästa vecka.

Ha det gott!


Tillbaks till verkligheten

Nu har vi återvänt från vår Honeymoon resa och skulle ha börjat att arbeta idag. Är dock dunderfökyld (åkte på det i helgen efter hemkomsten till kalla Sverige) så jag har inte kunna gå tillbaks till jobbet ännu. Får krya på mig först. Nu påbörjar vi att gå igenom alla bröllops korten som vi fått från några vänner, men tror ju att det finns fler där ute som har kort som vi gärna skulle vilja ta del av. De 8 engångskamerorna som låg på borden är också inlämnade för framkallning så det skall bli kul att se hur de korten blev och vad de innehåller :-)
Håller också på med att trassla med mitt nya Photoshop Element program som skulle hjälpa mig att ordna med alla bilderna på ett bra sätt men haft stora problem att få programmet rätt installerad och kontaktat ADOBE 100 gånger nu vid det här laget. Hoppas dock att det snart reder ut sig så skall vi nog kunna dela med oss av lite bilder från vår dag + resa.  Tills dess får ni hålla till tåls med de som ligger på Facebook så länge.

Må gott!
Kramis
Fru Anna-Karin Charlotta Marcusson Nilsson


RSS 2.0