Vilken go liten babysarious :-)

Var hos svärmor/svärfar igår på julmiddag och träffade då Jonathan för första gången. Ulfs systerbarn som bara är några månader. Vilken go liten unge och se bara hur fin han är och hela familjen också för den delen :-)




Nya tvättmöjligheter ...

Så hände det som man inte vill skall hända - onsdag kväll slänger jag in tvätt och går sedan och lägger mig. Gubben & Markus vaknar 2 timmar senare av att centifugeringen har slungat runt sängkläderna in i påslakanet och skapat en hård boll som dunsar runt i maskinen så hårt att torktumlaren ovanpå rasar ner och slås sönder men även tvättmaskinen går sönder :-(((((((((((   Lagom till jul och resan hem till Norrland ... Så på torsdagen är det bara ut och shoppa, men nu har jag fått världens tystade tvättmaskin och en toppen bra torktumlare, så i slutändan blev det inte så tokigt, bara mycket fattigare *ASG*

Visst är dom fina :-)

Snön ligger vit på backen

Härligt att snön hittat till Skåne och ännu roligare att den ligger kvar idag. Vi har nästan -7 grader så det biter fint när man går ut och Gizmo som aldrig sett snö förut har fullt upp med att undersöka allt. Efter en lång promenad idag på lunchen så har han nu somnat vaktande mina snöskor - kanske längtar han till nästa runda.

Här ett litet kort som jag tog precis innan han somnade. Var ju tvungen att testa min kamera som kommit tillbaks från garanti reparation och egentligen så fick jag ju en helt ny, men det måste ju bevisas :-)


Snöar i Skåne idag :-)

Härligt - vintern verkar vara på väg och igår och förrgår kom det lite snöflingor men idag kom det betydligt mera. Var helt snöig hela jag vid ankomst till tåget för att resa ner till Malmö och då tar det ändå bara 5 min dit. Härligt - kanske får jag se en vit jul i år ändå :-)

Hektisk helg

Fredag kväll - heja på Erik i IDOL om en galning, men vad faan gjorde hans flickvän kvar på scen?? Ja det undrar jag tillsammans med halva svenska folket enl. tidningarna. Vilken korkad brud som bara stod kvar och förstörde hela låten/framträdandet av vinnaren. En vinnar kram OK men sedan måste ju glansen få falla på den som förtjänat det.

Lördag - upp tidigt för en promenad med Gizmo och maken och sedan iväg till frissan Ida för att fixa håret. Blivit lite slitet sedan sist och lockarna kom av sig, men nu så är ordningen återställd. Sedan en härlig promenad på Kulla-gå-gata och runt hamnen stråket i det soliga vädret. Hemåt igen för lite småfix innan jag skjutsade grabbarna till stan. Uffe hade firmafest/julmiddag på Wallmans och Mackan skulle ut med kompisar. Så jag och Gizmo var hemma och packade julklappar och sjöng schlagers på hög volym. Härlig kväll och Uffe hemma framåt 01:30 tiden på natten och då var vi fortfarande vakna.

Söndag - Lugn frukost och sedan kom Tobbe på besök. Uffe och han skulle svetsa hela dagen så jag begav mig av till Väla för lite shopping och där var tydligen halva SKÅNE för det var helt hysteriskt. Men nu är det klart. Alla klappar fixade,packade och ett post paket kommer att skickas iväg till de som vi inte får se till julafton.

Nu dags för en liten hemmakväll och mys i soffan med mina älsklingar.
Hittade också hur min webcam fungerar så vi tog ett litet kort på oss för att testa den.

Konsert till sommaren ... Uffe är mycket nöjd!!

Vi i fredags kväll tag på 2 biljetter till sommarens stora begivenhet (enligt Ulf)
"Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom”
KISS turne 2010 och det passade ju bra i dessa dagar när Erik i IDOL sjöng så suveränt Kiss låtar och t.o.m. blev hyllad av bandet själv genom en video hälsning samt låten legat ute på deras KISS Army sida. Ni hörde väl honom sjunga ?? Inte ?? Då får ni surfa in här och lyssna: http://www.youtube.com/watch?v=dX3SpykR8Dc

Hoppas verkligen att Erik vinner IDOL - för han är ju så bra.

Ikväll är Uffe iväg på Ace Frehely (fd Kissmedlem) konstert i Göteborg, så jag och hunden vilar ute hemma ensamma ikväll då vi är helt slut efter en hel dag i skogen hos kenneln. Även 3 systrar till Gizmo var med och lekte, spårade och sökte. En helt underbar dag och nu förtjänar vi båda lite mys hemma i TV soffan.

Ha en skön söndagskväll!!

Bio kväll - Flickan som lekte med elden

Vi hann innan de helt la ner föreställningarna av del 2 på Salanderhistorien/Millennietrilogin - Pust !! Tur !!
Ja visst kan vi se den på DVD och den har vi också redan köpt men det är en annan känsla med att se film på bio jmf. med TV:n hemma.

Flickan som lekte med elden

Lisbeth Salander återvänder till Sverige efter att ha levt i Karibien på pengarna som hon kom över i förra filmen. Hennes öde sammanflätas ännu en gång med Mikael Blomkvists när hans tidning Millennium bestämmer sig för att publicera en artikel om trafficking. En ung journalist tänker hänga ut flera torskar. Men innan texten publiceras mördas han och på pistolen hittas Salanders fingeravtryck. Bara Blomkvist är övertygad om hennes oskuld och börjar i stället att jaga den mystiske gangstern Zala.

Ja nu är det bara att boka in i kalendern så vi snarast möjligast kan gå och se sista delen "Luftslottet som sprängdes"

Den tredje och avslutande delen i Millenniumserien tar vid där Flickan som lekte med elden slutade. Lisbeth Salander försöker bli fri från anklagelserna mot henne. Samtidigt som Mikael Blomkvist gräver i Salanders dolda förflutna och kommer snart sanningen på spåren.

Har du inte sett filmerna eller läst böckerna så uppmanas du att snarast åtgärda detta misstag - Ett måste!


RSS 2.0