Fröken Marcusson har blivit Fru Marcusson Nilsson

Så har den underbara dagen passerat och här kommer några kort på oss två.
Får skriva mera senare för nu skall vi slänga oss iväg på planet som skall ta oss till Bali.






Time to get merried

Sitter på hotellet nu med tjejkompisarna och har ätit god smörgåstårta och druckit god Champange med lite jordgubbar som tilltugg. Njuter och slappar för att hämta krafter inför morgondagen. Något som vi nu sett fram emot i ett helt år (eller ett helt liv!).

Får berätta mera i ord och bild när allt är över för just nu så verkar kamera överföringssladden gått sönder så vi kan inte ladda in några bilder alls i datorn.

Så tack och hej från fröken Marcusson, nästa gång blir det fru Nilsson som skriver.


Virrig



Ja så känner jag mig då man har så mycket att göra nu inför lördagen att man inte riktigt vet vad som är gjort och inte gjort. Dessutom kommer andra oväntade saker imellan som gör att man blir ytterligare försenad och inte får det avklarat i tid så man kommer vidare. Nåja -  skall nog hinna med. Dygnet har ju 24 timmar och vem behehöver sömn......

Idag kommer släkten och sedan tärnan och en vännina. Så skönt att få lite stöd och hjälp. Kan behövas :-)

En liten hälsning från Norrland

Fick på måndagen en liten hälsning från två av vännerna som tyvärr inte kunde vara med på möhippan. Visst är den fin!! Tack Lena & Åsa!!

Många andra hörde också av sig via mail/SMS och önskade mig en trevlig dag. Tackar!! Det hade jag verkligen!

Totalt lurad av gubben - vilken härlig överraskning :-)

Ja i lördags (ja förra lördagen ...ligger lite efter med uppdateringen på denna blogg) så var det dags - Möhippan alltså. Blev totalt lurad av min M2B och kunde inte tro det att han lyckades så otroligt bra. Han är ju lite dålig på att hålla hemligheter, men denna gång lyckades han helt suveränt toppenbra!! Efter en lång och verkligen stresande vecka och ett sammanbrott på torsdagen så var jag verkligen helt slutkörd. Visste knappt vad som var fram och bak och något mera bröllopsplanerande det kände jag verkligen inte för, då jag tyckte jag råkat ut för lite för många besvikelser och strul de sista dagarna. Jobbet tar ju också ut sin rätt och detta med BRUDZILLAS som man pratar om i USA började man förstå mer och mer ....

Vaknade upp på morgonen med att Ulf berättar  att han har en överraskning till mig. Jag har ju slitit så och är så utkörd att vi behövde hitta på nått skoj så nu hade han ordnat med detta. Fredrik kom förbi för att han skulle ta hand om hunden och Uffe han packade en väska med våra saker (även sina kläder) och hundmat etc till Gizmo ochh  sedan iväg. Fredrik skulle skjutsa oss. Jo visst - vi kom till Ängelholms flygplats och där blev endast jag iväg skickad med en flygbiljett till Stockholm. Hm ... förstod nog vad och vem som låg bakom :-)
Väl framme i Stockholm på Bromma flygplats så stod Jeanette och väntade på mig. Jag ville ha ett kort på oss efter hon satt på mig lite utstyrsel och knackade förste bäste man på axeln och frågade om han kunde fota oss. Jo vissst det var ju inga som helst problem, men skulle inte han få vara med på bild ??!! Näää varför det tyckte jag. Det var Jan "Se på mig" Johansen, och då kom en annan man fram och sa att han kunde fota oss alla tre. Jag kläckte då ur mig: "Varför de - han tillhör inte oss ...!!" och de trodde att jag inte fattade att det var ju en "kändis" ju ... nåja - han fick vara med på bild iallafall då eftersom de var så envisas.   *ASG*



Sedan så körde J massa omvägar för att lura mig men vi hamnade till slut hemma hos Pernilla. Där hade Angelica, Zoi, Anne, Åsa och pernilla dukat upp till lunch. Mycket trevlig överraskning.



Efter god mat och dryck så fick jag en uppdragslista och en engångskamera samt en rebus och så bar det iväg ut på stan. Skulle fota massa konstiga saker och jag satte igång direkt. Första dryckesstoppet blev OT.



Sedan vidare med stopp på mitt gamla stammishak "Korvmojjen" på Medis och sedan vidare till "Gröne Jägaren" (som inte alls är samma sak som Robin Hood!) och där fortsatte letandet efter mina fotoobjekt.
Lite boule och dryck på en gräsplätt vid skrapan hann vi också med. Tyvärr vann det andra laget dvs. det lag som jag inte var med i.



Iväg till nästa anhalt = Åsa's lgh på Gullmarsplan och lite mera dryck och utfrågningslek innan vi slutligen hamnade på Rapido för kräftor och grillat. Mycket trevligt men som ni förstår väldigt civilicerat och lugnt. Skönt!



Kvällen avslutades av 3 de sist stående = Åsa, Jenaette och jag på Patricia där vi dansade loss.



Kl 03:30 fick fröken M nog och fick nyckel så jag kunde åka hem. Tog en promenad från Patten till Medis och hanlade hamburgare på stammis haket innan jag sedan tog en taxi hem till fotöljen och TV:n. Mumsade på min nattamat och somnade sedan gott i sängen, nöjd med överraskningen jag fått uppleva.

TUSEN TACK TJEJER FÖR EN UNDERBAR DAG & KVÄLL!!!!

PS: Å + J dom stannade till P stängde och rockade loss!!  :-))


Underbar fredagkväll i Malmö

Förra helgen - 28-29 Augusti

Ja vi åkte alltså ner till Malmö efter jobbet. Tog lite tid innan jag äntligen packat ihop och stängt ner jobbet men sedan tänkte vi att ja det går ju snabbt att susa ner till Malmö. Hm - trodde vi ja ... alla vägbyggen korkade iväg hela E6:an precis söder om Hbg så vi fick ta en omväg. Tur var ju det för vi hann inte mer än svänga av motorvägen förrän Gizmo började föra ett himla oväsen. Han var ju hur skitnödig som helst och bara måste ut - NU!!!! Så det var bara att stanna till så fort det bara gick :-)

Väl framme precis utanför Malmö stad så funderade man ju om det verkligen skulle bli något giftemål den 19:e när Uffe kallade sin blivande fru för kossa .... *asg* ... inte så farligt men ganska roligt faktiskt ... Gillar att man kan skämta med glimten i ögat och humorn och kvällen skulle avlöpa fint. Vi kom fram till Jennie så där 19:30 eller nått och fick då överlämnat frysskåpet som hon skall låna fram till jul och sedan så fick hon äran att ta hand om Gizmo medans vi gick ut och åt en underbar fredagsmiddag med god dryck till. Njöt verkligen att i lugn och ro bara kunna sitta ner och umgås med varandra. Fick bevittna en liten skattjakt som pågick utanför restaurang fönstret. Blev en ganska tidig kväll då vi var väldigt trötta och hade mycket att ordna med på lördagen också.

Några bilder på oss:


RSS 2.0