Dags att ta en TimeOut

Ja så var det äntligen dags att inse fakta att man behöver en lång timeout - så då får man nog lägga ner bloggandet också. Ses när vi ses igen. Tills dess - må gott!

Utförsäljning sker ...

Ja nu gör vi oss av med skräpet ... 3 TV apparater, min gamla HemmaBio/stero, massa tidningar etc har annonserats ut på Blocket, Tradera etc och åtminstonde 1100:- har vi fått in än så länge. Skönt att bli av med skräpet. Vi har samtidigt passat på att inhandla lite nya prylar till hemmet och dessvärre så kostade ju de betydligt mer, men försäljningen av de gamla prylarna hjälper ju till med lite sponsoring iallafall.

Fick min efterlängtade julklapp igår och nu håller jag tummarna för att den blir installerad i helgen. Go Uffe Go, min underbart händige man och som också är den underbare som gett mig denna fina julklapp - TACK ÄLSKLING!
Jag får serva på annat sätt så han får lite tid, lugn och ro att installera den :-)

http://www.sparklingwater.se/

 KOLSYRAT VATTEN DIREKT UR KRANEN

 

Nu finns en praktisk lösning till ett överkomligt pris. I ett vanligt kök kan du kolsyresätta ditt dricksvatten direkt från kranen. Systemet är så litet och smidigt att det ryms under diskbänken! Carbonatorn kopplas till vattenledningen och laddas med en kolsyrepatron som räcker till ca 100 liter lätt kolsyrat vatten.

KWC - passar både TWC150 och TWC370. KWC kranen öppnas genom att trycka på knappen. KWC kranen kan dras ut 1 meter så att man smidigt kan fylla flera glas som står uppradade på bänken.


Sovrummet tillfixat

Äntligen fick vi tummen ur under Trettondagshelgen att åka och köpa överkast och bäddöverdrag till sängen. Handlade som vanligt på vår favoritbutik SOVA ute på Väla och det är alltid lika humoristiskt att komma till den butiken. De har verkligen glimten i ögat och många skratt blir det innan vi handlat färdigt och kommit därifrån. Amex/Norrlandshistorien som inträffade för några år sedan lever än i dag vidare både i butiken och med oss :-)))
Där efter så blev det hem och fixa till så nu har vi fått ganska bra ordning i sovrummet tycker jag.


Japp - testen visar hur illa ställt det är :-(

Testresultat: SJÄLVKÄNSLA

 

Ditt score: 49 (utav 56 möjliga)


Dina höga svars poäng indikerar att du inte verkar ha något bra förhållande till dig själv.det finns risk att du ska drabbas av fysiska och psykiska komplikationer. Du behöver inte leva med dålig självkänsla. Kognitiv terapi har visat effektivt för att bättra på självkänslan.

=====================
Så med andra ord - dags att få hjälp omgående ....

Livet går upp och ner ....

och just nu så känns det som mest ner så det blir inte mycket bloggande nuförtiden. Kan dock berätta en rolig sak och det är att Uffe nu köpt en bil, vilket innebär att Audin blir mera tillgänglig för mig & Gizmo igen, vilket känns mycket skönt. Här en liten bild från dagen då vi inhandlade bilen i Falkenberg - ni ser bilen i bakgrunden.


RSS 2.0