Tiden går

Fullt upp här hemma med en sjuk hund och sedan fullt ös på jobbet. Därav inte riktigt hunnit med blogg och FB alls under denna tiden, men det kan vara skönt det med att få en break ibland. Idag har jag semester och njuter av ledigheten och morgonen började jag med att uppvakta min älskade man som fyller 45 år idag. Kaffe och bakelse på sängen kl 06:00 för att sedan skjutsa honom till jobbet idag. Sedan tog jag och Gizmo en lång promenad i Bruce Skog - Underbart väder med sol och det var så skönt i luften!!

Äntligen har vi också fått ut våra utemöbler i trädgården så man kan njuta när solen väl tittar fram och matbordet hamnat i uterummet så man kan öppna och njuta av friska luften vid middagen. Kanske kommer sommaren snart iallafall .... tvivlade starkt ett tag .....

Må gott alla vänner out there!

Rutten vecka - men med gott avslut!

Vecka har verkligen inte gått min väg men förhoppningsvis är det ruttna nu över och nu får vi en trevlig helg i Stockholm. Tog flyget idag på eftermiddagen till Bromma och njuter nu i fulla drag av att vara åter i huvudstaden. Uffe har det skönt och gott hemma hos Clas ikväll och jag myser hemma hos Åsa och Roger. Katten Elvis har ersatt Gizmo och myser med mig i sängen innan det är dags och sova. Imorgon blir det stan, middag med vänner och sedan lite Rappe Vårfest. Skoj!

Uffe på flyget i Ängelholm:


Elvis i gästsängen hemma hos Åsa:

RSS 2.0