Mini relex weekend - på en hel natt ....

Ja livet springer fram i 180 knyck och man hinner inte alls riktigt med. Super mycket att göra på jobbet men det är ett kul projekt så det är ganska OK, men sedan också allt privat med allt bröllopsplanerande och allt annat vardagsstök ovanpå detta så kan det nog bli förmycket för vem som helst. Så ikväll tar vi en break från allt och åker ner till Malmö. Lämnar in hunden till hundvakten Jennie och jag och min M2B drar ut på stan och bara har en underbar kväll med god mat och dryck. Skall njuta så att bara vara och inte behöva tänka på något annat. Sedan imorgon är det åter till planerandet och fixandet ... men för hoppningsvis med lite nyladdade batterier.

Ha en riktigt skön helg!

Kramis

Härlig onsdag morgon

Upp och hoppa med tuppen - trodde vi försovit oss när Gizmo hoppade upp på gubbens sängsida och började väcka honom och då var det precis en minut innan klockan skulle ringa. Vem behöver en väckarkolocka. Sedan en snabb fruskost till hunden och på med kläder för oss och ut på en 30 minuters promenad. In i bilen och iväg för att lämna den på service och Uffe fick sedna skjutsa hem mig med jbbb bilen innan han och Gizmo kunde dra iväg till hunddagis och jobbet medans jag fixade frukost till mig själv och pysslade i köket, vattnade fiskarna, tömde soporna, startade tvätt maskinen och sedan startade upp alla två datornerna och betalade lite räkningar, skickade en påminnelse om installation av vår nya värmepump samtidigt som jobb datorn startar upp så man kan börja jobba.

Attans effektiv så här på onsdags morgonen :-))
Hoppas det fortsätter lika bra på jobbet nu .... Tjingeling!

Upp och hoppa med tuppen - hund utställning på G

Ja imorse var det bara att kliva upp tidigt och förbereda inför Gizmo's debut på utställning. Gick så där men inte alls tokigt för att vara första gången. En något förvirrad matte som kanske inte visste allt om hur det gick till .... men vi kommer igen. Läs mer om detta på Gizmo's blogg.


Brain-dead from work ....

Ja så kände jag mig verkligen igår. Totalt mosad i hjärnkontoret efter en hektiskt vecka med Gizmo på inskolning på hund-dagis och sedan slutspurten på det stora project som jag jobbar med på jobbet. Otroligt komplicerat project och inte får man uppgifterna i tid och sedan när man väl fått uppgifterna så väljer kunden att ändra sig hela tiden och komma med nya bud. Inte heller finns ordentlig dokumentation så man hinner med i alla svängarna, men men så är livet och bara att gilla läget och göra sitt bästa.

Fick en trevlig kväll med Jennie på besök och vin och god mat så kände man sig härligt avslappnad sedan. Skönt!!

Vi ägnade en stund åt att tvätta Gizmo inför hans första hundutställning på lördagen :-)

Avsmakning av bröllopstårtan

Igår kväll så hade vi fått hem en tårta från vår bröllopstårtsleverantör. Allt för att vi skulle kunna bedömma om det är denna smaken vi vill ha eller om vi vill ha den på något annat sätt. Smakade riktigt gott på ett syrligt fräscht sätt, och inte alls gräddig som tårtor annars lätt kan bli, så den blir det nog med några små förändringar på utseendet och dekorationerna. Blir nog kanon!! De kommer dessutom att kunna leverera tårtan till J.H.H samma eftermiddag så då slipper ju vi tänka på detta.

Nä nu dags att jobba lite ... mycket att göra.... ha det så gott!

Shoppingresa till Tyskland

Å så skönt - ytterligare en sak avprickat på listan då Uffe i lördags drog iväg ner till Tyskland för att inhandla sprit, öl, vin, cider till bröllopsfesten. Han fick sällskap av Fredrik och de hade det nog ganska trevligt ihop när de shoppade loss får massor av pengar :-)

Vi har nog så vi klarar oss på festen i alla fall.... Skönt!!!



Jag och Gizmo ägnade dagen åt en lång promenad inne i stan på gågatan och runt hamnen innan vi åkte hem och mös inne medans åskan mullrade ute och regnet piskade på rutorna. Så vi fick ihop vigselprogrammet istället och nu har vi även påbörjat festprogrammet och bordsplaceringen.


OSA ........

Trodde vi skulle sakna 4 av våra vänner på bröllopet då de ännu inte hade hört av sig till oss i lördags och lämnat OSA på bröllopsinbjudan. Tydligen hade båda paren bara helt förträngt datumet och glömt bort att höra av sig. Vi är jätteglada att de kommer, men visst är det väl konstigt att hur lång anmälningstiden än är så hinner vissa ändå inte att göra det i tid .... ?? Hur kan det komma sig ??


Fredags AW i hamnen



Fredag = kvalitetstid tillsammans med min M2B.
Solen strålade så vi bestämde oss att riktigt njuta av kvällen och låta andra passa upp oss istället så vi tog med Gizmo på bussen och drog ner till stan för att dricka lite gott och äta lite gott på någon trevlig restaurang. Först tänkte vi gå till fiskrestaurangen längst bort i hamnen men när vi väl kom dit så var meny'n inte så lockande och sedan så var det dessutom fullt på uteserveringen både där och på Pub'ro så vi hamnade till sist på Perssons. Underbart mysigt väder och vilken underbar känsla det är att sista ute och njuta av god mat och en god flaska vin tillsammans med sin älskling.  Tack för en underbar kväll!

Lite blandade bilder från vår kväll ...


T.G.I.F

Så härligt att det äntligen är fredag igen :-)
Ikväll så tänkte jag och min kära M2B ta oss ner till stan och njuta av det underbara vädret och äta god middag på någon uteservering nere vid hamnen. Man får passa på när solen skiner och det är ljuvligt väder. Ser dock fram emot en underbar kväll.

Tjingeling!!

Tusen tack !!!

I slutet av förra veckan och helgen så hade vi super-trevlig besök av Jennie & David. Det var så trevligt att ha er här och speciellt stort tack för allt ni fixade med målningen. Containern blev super-bra och bara vädret blir lite bättre så skall vi slänga upp blomlådorna också.    TACK TACK!!

 

Kommer blider på det färdiga resultatet när allt är klart :-)

En tur till Vinslöv

Idag tog jag mig en liten tripp till Brudklänningsbutiken i Vinslöv för att sömmerskan skulle se vad som behövde sys/fixas till på min fina brudklänning. Behövdes bara kortas lite, då det är så bra med snörning och man kan dra åt eller släppa ut beroende på åt vilket håll vikten gått den sista tiden *ASG*

Mina fina nya skor till stassen hade också kommit hem och det blev en eller två saker till inköpta. Börjar sakta men säkert ta form men än är det lite saker att pyssla färdigt med och att köpa in till festen. Var förbi på Väla och IKEA och fixade några saker på en gång när jag ändå hade hund-ledigt hemifrån :-)

Bröllopssidan uppdaterad och vi har nu dessutom beslutat att ha öppet hus så de långväga gästerna kan komma förbi på söndagen. Så jag skickade ut ett mail om detta till alla som svarat ja på inbjudan. Helgen skall nog spenderas åt Vigsel/festprogram och lite mera inköpslistor och sedan börjar det också bli dags att tänka på bordsplaceringen. Ja inte har man brist på uppgifter att göra inte ...... :-)))

See you!!  Sov gott!

Torekov Warmbadhus - härlig behandling

Lördag 01 Augusti

I lördags så hade jag bokat tid uppe på Torekovs Warmbadhus för att passa på och utnyttja det fina presentkortet som jag fick när jag fyllde 40 år. Så Uffe körde och Gizmo åkte med och sedan drog vi iväg ... Det är så mysigt uppe i Torekov och jag måste säga att det alltid är underbart att få bli ompysslad på SPA.  Vi hade strålande väder under dit resan och vid ankomst så fick man kaffe/te eller liknande och kunde i lugn och ro sätta sig på deras veranda med utsikt över havet och relaxa. Sedan blev jag hämtad när det var min tur för mina behandlingar. Det var följande som jag fått i present: 
Tångbad special nr två
Kryp ner i ett varmt, skönt bad. Täck kroppen med den mjuka välgörande tången. Låt terapeuten rengöra ditt ansikte. Därefter appliceras en rengörande och lugnande ansiktsmask. Kroppen, armarna, ben och rygg får sedan en lätt peelande och cirkulationshöjande tång skrubbning. Avslutningsvis får ansiktet en skön ansiktsmassage med en mjukgörande creme. Efter den härliga badupplevelsen blir du nedbäddad på massagebänken. Massören ger dig en skön massage som mjukar upp spända muskler.
 


Så underbart skönt och jag åker gärna hit igen. Här ser ni mig komma ut från behandlingen. 



Tusen tusen tack Yvonne, Eric & Pricken för den underbara presenten- NJÖT FÖR FULLO :-)

RSS 2.0