Norrlandsbesök

Min käre bror och hans flickvän Doris har varit på besök och det har varit så mysigt att ha dem här. Vi tog en tur till Danmark på några timmar och besökte också stugan i Vejbystrand för en grillkväll och liten promenad ner till stranden. Nu är de på väg upp till Dorotea igen och jag hoppas det inte dröjer allt för länge till nästa gång vi ses.

På torget i Helsingör så mös vi i solen med en öl/citronvatten givetvis röd pölse.




Middag i Vejbystrand/St Hult

Kiss konsert i Malmö

Förra söndagen så var vi äntligen iväg på den efterlängtade ( ja av Uffe iallafall) konserten med KISS. Måste dock hålla med om att de var kanonbra. Jag var dock jättesjuk och kommer inte ihåg hela konserten men vad gör väl det :-) Uffe minns allt!! Lite bilder kanske ....


Bror på besök

Fått fint besök nere på Rivieran av min storebror Roger och hans Doris. Så kul med besök och speciellt när jag inte trodde att vi skulle kunna ses alls under 2010 så är det extra skoj att träffas.
Här firar vi Viktoria & Daniels bröllop 19 Juni 2010 med att se bröllopet på TV och själva äta smörgåstårta. Skål och Grattis önskar vi Kronprinsessan och hennes groda som slutligen förvandlades till en prins :-))


Lille Kim har blivit stor

En gång i tiden så höll jag en söt liten krullhårig Joacim i famnen den dagen han döptes i kyrkan. Förra fredagen så var vi i Göteborg och firade hans student!! Oj vad åren går fort ..... men ack han är fortfarande lika söt och underbar. Grattis Kim och Lycka till i stora världen.

Här ser vi stolt mor Catrine, Kim (Joacim) och storebror Jonathan



Kvällens fest hölls hemma hos Catrine&Kim (stora Kim) i Kullavik och här ser ni min stillige man, uppklädd och fin för kvällens fest.



Tusen tack för en underbar fest - alltid lika kul att träffa vår favoritfamilj i Kullavik - kram på er alla!

SATC dags om 2 dagar

Längtar så till torsdag kväll när vi äntligen skall gå och se SATC 2. Kunde ju inte gå på premiären då vi stack iväg på Hoffe läger i Halen (se mer om detta på Gizmo's blogg). Nåja nu är det bara 2 dagar kvar så snart så .....

Sedan har vi äntligen fått en frisk hund och han skall på dagis imorgon så jag kan åka iväg till Malmö och jobbet igen. Blir lite ensamt att jobba hemifrån allt för länge i sträck så det skall bli skönt att komma iväg.

Vädret ser mycket lovande ut för de kommande dagarna också så nu så verkar vi äntligen få känna lite på svenska sommaren här på rivieran i Skåne. Längtar till värmen och kunna sitta ute i trädgården. Blir nog lite pool fix i helgen så den är redo för ett dopp snart och sedan lite grillat och gott att dricka till helgen.

Må gott!!

RSS 2.0