Härlig stadsvandring med vovven - Socialträning Valpkurs vecka 4

Sådan underbar kväll trots stormen som ven runt knutarna. Valpkursen träffades i parken vid Kärnan och övade lite grann både med och utan koppel. Lite miss var att i parken sprang hela lågstadiet något lopp så det var hur mycket folk som helst men det gick bra och Gizmo kom när man ropade och var väldigt duktig, även om det finns mycket att träna mera på :-)   Så härligt att vara ute .. med en vovve så har man mycket lättare att ta sig i kragen oavsett vädret.

Några kort på oss:


Årets första bad - härligt att bo på kontinenten :-)

Mitt hjärta fixade ju poolen härom helgen och nu har han även invigt den. Själv var jag för feg, även om det faktiskt var över 24C  och någon måste ju ta hand om hunden :-)

Får testa nästa somriga och soliga dag!


Härlig och skön helg

Japp då har helgen passerat och det har varit mycket bröllopsplanerande men också lugnt och skönt med familjen. Valpkurs också som vanligt. Uffe grillade fint i lördags



och se här hur husse och Gizmo njuter av varandra



Snart dags för en ny jobb vecka och det skall bli roligt och se om arbetstaken/tiden nu kan minska som min chef lovat mig :-))

Provsmakning av blivande bröllopsmiddagen samt viner

I fredagskväll så hade vi som sagt besök av Catrine & Kim och vi fick då hem en provmiddag från cateringen så vi kunde testa vår middagsmeny till bröllopet. Vilken underbart god middag!! Dock blir det nog en ändring av efterrätten då den var alldelles för mäktig för att man skall orka med den.



Så här ser Uffe ut efter provningen av det vita vinet och det var bara till förrätten.
Bilderna efter det är preskiberade :-))))



Imorse så tog jag, Gizmo i cykelkorgen och tog även med mig Catrine på en cykeltur till bageriet och köpte färskt bröd till frukost. Mycket regnigt och kallt var det på färden, men det bev sedan extra gott att sitta inomhus i uterummet och äta en god frukost ihop.



Har sedan gått igenom checklistor och planeringen inför bröllopet så vi inte glömmer någon viktig detalj.
Känns som vi har koll på det något så när så nu skall jag skriva ner allt i datorn så inget glöms.

Dags att provsmaka maten

Ikväll får vi besök av de som kommer att vara vice värdpar på bröllopet. Då skall vi provsmaka menyn samt prova lite av de viner som systembolaget rekommenderat till rätterna. Så får vi se om det faller oss i smaken eller om vi vill ändra på nått. Skall bli trevligt att ha Kim&Catrine här på besök och ser verkligen fram emot ikväll.


Fina blommor på min namnsdag!



Min kärlek överraskade mig igår med blommor på min namnsdag - kom ju nästan inte ens ihåg själv då det är mitt mellannamn Charlotta som hade namnsdag igår. Fick oxå ett fint kort från mor. TACK!!

Full rulle med all planering

inte nog med att man fått valp utan det är också full rulle med all bröllopsplanering. Nu är dock vår nya bröllopssida på nätet färdig och inbjudan utskiven och postas imorgon tillsammans med ett info brev med hänvisning till hemsidan. Har tagit ett tag att få allt på plats men tycker nog att det blev ganska bra. Man har ju Gizmos blogg också att tänka på och sedan ett jobb och allt annat i livet som man måste hinna med.

Nåja - nu så rullar det på och äntligen när alla inbjudningar nu går iväg så kan jag börja att åter koncentera mig på alla andra 127 utestående punkterna på bröllopslistan :-)

Önskar alla en helt underbar kommande vecka och vill ni se mera av vår söta valp som håller oss vaken både tidig morgon och sen natt så kolla in hans egen blogg på följande adress: http://gizmohoffe.blogg.se/

Vilket charmtroll

Han är en riktigt charmtroll vår lille Gizmo. Busar och gosar om vart annat och har så skoj här med oss.
Vi är helt upp över öronen förälskade i vår lille valp.



Imorse så fick han följa med oss till bageriet och köpa fäskt bröd till frukost. Kul att åka i cykelkorg.


Gizmo har fått en blogg

Hej och Hallå!
Nu har Gizmo fått komma hem och för att berätta om alla hans äventyr så har jag skapat en egen blogg till honom.

http://gizmohoffe.blogg.se/

Finns under länkar så ni alltid lätt kan hitta dit.

Länge sen sist - men det är fullt upp ....

Just nu händer det extra mycket hos Familjen Marcusson/Nilsson. Hela helgen har handlat om att fixa med trädgården, samt karlarna har byggt upp en ny mur. Uffe tyckte det var extra roligt att köra med lilla grävmaskinen. Svärmor & svärfar har varit här och hjälpt till så det har gått superbra.

Lite bilder från helgen:



Här lägger svärfar grunden till muren:



Ja det går sakta framåt men bra blir det verkligen:



Japp - så här mycket blev klart denna helgen ... måste bränna nu och sedan inköpas lite takplattor så fixas det allra sista om några veckor (förhoppningsvis).


Under tiden som muren blev tillverkad så fixade vi kvinnor det i alla rabatterna. Oj så fint det blev må ni tro. Svärmor är
toppen på detta så det är riktigt tur att vi har henne till hjälp annars vet man aldrig hur det kunnat blir.






TUSEN TUSEN TACK Svärmor & svärfar för världens bästa julklapp !!

Nu är det klart - Nr 2 Hässlehoffs Luger Keason blir det, eller Gizmo i vardagstal :-)

Så på fredag åker vi iväg tidigt som bara den och hämtar hem vår underbara lilla Hoffe, som vi kommer att kalla för Gizmo (åtminstonde känns det som han heter det än så länge, kan ju bli annat när han väl kommer hem).

Här kommer en kavalkad av bilder på just vår älskling från nyfödd till 7 veckor.

Första bilden på nr 2 - SMT hanne: 

2 dagar gammal:

1 Vecka:

2 veckor:

3 veckor:

4 veckor:

5 veckor:

6 veckor:

7 veckor - MATTE I'M COMING HOME SOON ..........

 
 



Oj vad vi längtar efter dig du goa söta lilla vän - Välkommen till din nya lya!!

RSS 2.0