Helgens aktiviteter

I fredags direkt efter jobbet så hoppade vi in i bilen och begav oss till Osby. Det var dags för Gizmo's MH test och vi bestämde oss för att åka upp kvällen före och ta in på hotell istället för att köra dit mitt i natten. Började redan 07:30 på morgonen och det är ju en liten bit att åka. Hotellet i Osby var helt OK att bo på och vi passade på att äta en god 3 rätters midddag med god dryck till på kvällen så man var lagomt propp-mätt när vi gick och lade oss. Upp i ottan och rasta hund och sedan iväg till brukshundsklubben där testet skulle ske. Hade tur med vädret och hade en härlig dag med alla hundar och förare. Väl hemma lördagskvällen så var man så slut att vi alla mer eller mindre halvsov i soffan framför TV:n.

Idag söndag så har vi fint besök av min gudson Joacim. Uffe lovade hjälpa honom med hans bil och lill-Kim har det så bra att han bara kan slappa i soffan medans Uffe gör skit-görat :-))))



Själv sköter jag markservice med lunch och tvättar och betalar räkningar. Och så förståss uppdaterar denna blogg. Skön och slapp söndag med andra ord. Må gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0