Föreläsning ikväll - Mera självkänsla

Ahha ... ikväll är det äntligen dags för föreläsningen jag sett fram emot ända sedan i våras. Anmälde oss båda på detta direkt när jag såg det på nätet. Mia Törnblom är ju så bra och så rolig och man kan aldrig få för mycket insikter kring detta. Skall bli kul att se vad det kan ge.

Mera självkänsla!

En föreläsning i ständig förändring!

Självkänsla är själens kondition. Vill vi ha god självkänsla behöver vi träna regelbundet det är lika självklart och naturligt som att vi tränar vår kropp. För att vi ska kunna utvecklas som människor både på jobbet och privat är det nödvändigt att vi ser och tar ansvar för vår egen del i det som händer oss. Samtidigt är det också viktigt inse att den enda person vi kan förändra är oss själva. Med god självkänsla blir vi fria från oro och stress, vi tar ansvar för och uppnår våra mål.

 Självinsikt, självförtroende och självkänsla

Vill vi ha ett tillfredsställande och harmoniskt arbets- och privatliv finns det framförallt två saker vi behöver tänka på. Vi behöver ta reda på vilka vi är och vad vi vill. Om vi inte vet vad vi vill, kan vi heller inte nå våra mål. Detta gäller oavsett om vi leder oss själva eller andra. För det andra bör vi ta reda på vad vi kan och inte kan. Ett starkt självförtroende ger oss tron på vår förmåga att prestera. God självkänsla ger oss modet att våga prova på fler saker eftersom vi inte längre är rädda för att misslyckas. Med andra ord är självinsikt, självförtroende och självkänsla nödvändiga ingredienser för vår personliga utveckling.

Nya insikter

På ett glädjefyllt, trollbindande och lärorikt sätt inspirerar Mia Törnblom, till ett bättre liv – både i ditt arbete och privat. Hela tiden utvecklar Mia Törnblom detta seminarium så att du och dina arbetskamrater - i takt med livet - får nya insikter om hur ni kan påverka ert liv i den riktning ni själva önskar.

 Oavsett vad vi arbetar med behöver vi lära oss att vi är värdefulla precis som vi är! Du behöver inte vara chef eller ledare för att kunna få nytta av Mia Törnbloms tankar när det gäller ledarskap. Se det i stället som om du leder dig själv i din personliga utveckling. För ett tydligt ledarskap innebär att vi tar ansvar för både oss själva och dem vi leder.


Får ni tillfälle så tycker jag absolut att ni skall gå och se en föreläsning av Mia - det rekommenderas varmt och info finner ni på följande hemsida: http://www.wimab.se/default.aspx?NodeId=1283


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag har varit på den! Grym!

2010-08-25 @ 17:51:55
URL: http://theolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0