Romantisk weekend tack vare American Express

Dags att utnyttja lite av alla våra poäng som vi samlat genom inköp via American Express kreditkortet. Membership Rewards är ju ett bra program och pengar skall ju ändå ut lite nu och då - så varför inte göra det på ett sätt så man själv kan få mera ut utav det :-) Denna gång så utnyttjade vi det genom att ta ut en SmartBox. Ni vet de där paketen man kan köpa och ge bort, typ Romantisk middag för två, Charmig övernattning för två, Spa etc och vi valde en övernattning på något mysigt ställe i Sverige. Brösarp hade varken jag eller Ulf besökt tidigare - så nu i helgen var det dags. En helg på Brösarps Gästgifveri, med gratis övernattning och vi passade då på att lägga till lite SPA behandlingar och en suveränt god 4 rätters middag med vinpaket. Så underbar helg vi haft! Gizmo har givetvis hängt med och sprungit sig trött på Brösarps Backar (den norra porten till Österlen och hemvist för korna i Bregottfabriken).




Efter en uttröttande stund på Brösarps backar åkte vi tillbaks till Gästis och på kvällen intogs en fantastiskt god middag med vinmeny.


Dagen efter så intogs en helt underbar frukost - och sedan iväg till backarna igen för att låta Gizmo få utlopp för ett Hoffe Race, innan vi åkte på en liten rundtur runt Kivik/Simrishamn på vägen hemåt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0