Skåne i strålande sol och sedan en super-mys fredag

Åh så bra man kan ha det. Dagen började redan igår vid läggdags när Gizmo kom och kröp upp mellan oss och bara mös. Han brukar normalt inte vilja stanna så länge men igår så bara supermös han och stannade superlänge. Härligt !! Vill ha mera sånt!

Sedan imorse så upp med gubben kl 06:30 och efter lite fix hemma så hade vi en lång och mysig promenad runt Ödåkra. Dags för mig att hinna med lite jobb, vilket det inte varit så lätt med denna veckan. Har nog lite att hämta igen, och hoppas att jag skall kunna göra det snart. Efter kl 10 så fick vi packa ihop och dra snabbt som bara den ner till MALMÖ - bara 7 mil enkel väg för att få lite nålar i armen och sedan åka hem igen. Väl tillbaks i Helsingborg så tog jag och Gizmo en lång härlig promenad ute på ängarna vid Bruces skog. Underbart väder och så skönt.

Ikväll så har vi blivit bjudna på middag av vår inneboende och så super gott det smakade. Lite gott rött vin till och sedan dessert framför TV:n medans vi tittar på IDOL. Gizmo myser med oss och snacka om riktigt fredagsmys.

Livet är så härligt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0