Så har ytterligare en vecka passerat ...

Snabbt går det och veckan har heller inte varit på topp alla dagar, men man kan ju inte alltid ha det superbra för då vet man ju inte om det :-) Nåja - nu är det söndag och veckan är över och snart en ny att se fram emot.

Så veckans höjspunkter kan vi berätta om i dagens blogg:
Torsdag så kom svärföräldrarna på middag och vi firade Ulfs födelsedag lite i efterskott.  Mycket trevligt att ha dem här på besök - så kom snart igen :-)



I fredags hade vi trevlig besök av Jennie. Vi passade då på att inviga vårt nya porslin "Qvint" som vi börjat spara på. Uffe fick ett presentkort på Cervera i födelsedagspresent 27 Maj, och nu hade de dessutom kampanj med lägre priser på just Qvint serien så vi passade på att inhandla våra första 4 tallrikar i serien. Här får ni se hur fina tallrikarna är samt sedan lite bilder från kvällen som avlöptes hemma i uterummet med lite TP och massor av vin. Mysigt att du kom och hälsade på oss - vi ses i Juli på annan ort, men förstår att vi inte får besök av dig igen förrän tidigast i Augusti -  Oj Oj Oj - det är länge tills dess ju ... snyft!!  Vi ser dock fram emot att du snart kommer och hälsar på oss igen vännen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0